Question

 

Как да поръчам? За да можете да купувате трябва да сте регистриран в сайта ни. Лесно е, трябва само да кликнете на ВХОД и ще ви се отвори прозорец за регистрация, ако вече не сте се регистрирали. Просто следвайте стъпките! АКо купувате без да сте се логнали, системата по някое време ще ви подкани да го направите или да се регистрирате. Когато разглеждате каталога ни, в дясно има зелен бутон ПОРЪЧАЙТЕ и в ляво от него количеството. Кликайки на бутона продукта се добавя в количката ви. Когато приключите с избора на покупки отивате на ПЛАЩАНЕ и там виждате какво и колко сте поръчали. Системата автоматично начислява фиксирана доставка 5 лв, понеже няма информация колко ще струва доставката. Можете да си изчислите точно колко ще ви струва от долните линкове. Ако имате някакви забележки или препоръки например желая доставката да бъде до офис на Еконт,  напишете го в празното поле. Отметнете, че сте съгласни с условията за пазаруване в сайта ( Въпроси и отговори) и кликнете на ПРОДЪЛЖАВАНЕ. Прегледайте още веднъж цялата информация и ако всичко е както желаете кликнете на ПОТВЪРДИ поръчката. Това е!  

Как става доставката? Ако имате възможност да посетите магазина ни в Димитровград през уикенда е най-добрата възможност. Но ако нямате тази възможност, ние можем да изпратим вашата онлайн покупка до всяко населено място в България, Румъния или Македония с Еконт Експрес или Лео Експрес. Можете да поръчате до адрес или до офис на куриерската служба от където да си го вземете в удобно за вас време. В някои случаи е възможно да се достави стока и в София и вие да минете да си я вземете от посочен адрес без оскъпяване с доставка, но това трябва да се съгласува предварително с нас.

Колко струва доставката? Доставката няма точна цена, тя зависи от населеното място, дали е до офис на куриер или до адрес на получател, от сумата по Наложения платеж, дали е експресна или нормална, дали има въведена застраховка за стоката, надпис ЧУПЛИВО, обявена стойност в случай на повреда и др. Ето от ТУК можете да калкулирате точно колко ще ви струва доставката с Еконт или от ТУК с Лео Експрес. С Еконт предлагаме допълнителна 30% отстъпка от тарифите им за нашите клиенти. Пратките тръгват от Димитровград, попълвате си вашето населено място за получател, теглото на пратката, сумата по Наложения платеж, срока за доставка и получавате сумата. При Еконт приспадате 30% и ориентировъчно знаете с колко ще се оскъпи покупката ви с доставката.

В какъв срок се доставят покупките? В повечето случаи доставянето отнема до 3 работни дни, но понякога може да се забавят и до 5-6 работни дни според ситуацията. Затова е добре да се свържете с нас за да ви уведомим със сигурност кога ще пристигне вашата поръчка. Комуникацията е задължителна за да се задейства продажбата, защото само с един клик няма как да се изпрати стока за някъде. 

Как става плащането? Когато се изпраща стока с куриер с Наложен платеж, се заплаща цялата сума на куриера след получаването на пратката, сумата по Наложения платеж и цената на доставката. При Еконт имате възможност да отворите и разгледате пратката преди да я заплатите. Ако се почувствате излъгани с нещо имате право да откажете пратката. Моля не злоупотребявайте, защото в този случай доставката до вас и обратно ще бъде за наша сметка! Моля не поръчвайте стока само за да задоволите любопитството си за да я разгледате! Труда на тези хора се заплаща. 

Как да се комбинират доставките? Добра идея е да се комбинират по няколко покупки с една доставка. Просто си поръчвате няколко от нашите стоки и те се изпращат с една пратка до вас. Така с една такса за доставка купувате няколко неща и сумата по доставка се разпределя поравно между тях. Така оскъпяването е пренебрежително малко, колкото повече покупки има в пратката. Ако например поръчате седем продукта и доставката ви излезе около 7 лв, ще се получи по 1 лв оскъпяване за всяка покупка.